Ismerj meg minket közelebbről! 

Eseményeink

Számos vezető- és szervezetfejlesztési, illetve coaching programban veszünk részt, belsős és nyitott, egyéni és csoportos foglalkozások keretében segítjük ügyfeleinket. Tudj meg többet aktuális programjainkról!

Vezetői coaching csoport

A nyitott vezetői coaching csoportban 4-8 különböző területről érkező, de hasonló vezetői kihívásokkal és nehézségekkel küzdő vezető vesz részt. Az 3 alkalmas kétheti rendszereségű cselekvésorientált coaching program keretében a vezetőknek lehetősége van támogató, biztonságos, bizalmi légkörben megdolgozni saját vezetői kihívásaikat. A coaching csoport végeztével pedig megerősödve, magabiztosan, reális cselekvési tervekkel felvértezve nekilátni a rájuk váró kihívások megoldásának.

Legközelebbi vezetői coaching csoport indulása:

Vezetni emberi dolog – 2021. április közepe. (online)

vezetői mentoring program, vezetőfejlesztés

Watson mentoring – cselekvésorientált vezetői mentoring betekintő

A Watson mentoring során adott egy fiatal bátor vezető egy kihívásával és egy tapasztalt bölcs mentor a jótanácsaival, akik nem csak beszélgetnek a közönség előtt, hanem a kihívás és a jótanácsok meg is jelenítődnek az online színpadon! Így a közönség is tud tanulni és inspirálódni belőle. Remek párosítás, hiszen az értelem mellett az érzelmek és a cselekvés is aktivizálódik!

Legközelebbi vezetői mentoring program:

2021. április 20. 15:00-17:00 (online)

Mentor: Pataki Zoltán, Coca-Cola, gyárigazgató

Közönség részvételi díj: 3000 Ft