Szakmai tudás, hozzáértés. Erre alapozunk.

A projektjeink sikeres megvalósítása és ügyfeleink elégedettségének javítása mellett, elkötelezettek vagyunk a hazai HR-tanácsadói és szervezetfejlesztési szakma előre mozdításában, a szakmai párbeszéd kialakításában. Szakmai tudásunk megosztásával szeretnénk minél több ember figyelmét felhívni az érzelmi intelligencia munkahelyi szerepére, és azokra a hazai és külföldi kutatási eredményekre, melyeket fontosnak tartunk a szervezetfejlesztés, kultúraváltás vagy akár a csoport coaching területén.

Tudj meg többet arról, milyen tudományos elméletek húzódnak a Szervezeti Színház módszertana mögött, vagy olvass bele blogcikkeinkbe, melyekből értesülhetsz a legfrissebb szervezetfejlesztési vagy HR kutatásokról, illetve az aktualitásokról, melyekre szerintünk érdemes odafigyelni!

Blogcikkeinkből többet megtudhatsz az évek alatt felhalmozódott tapasztalatainkról, a szervezetfejlesztési és HR aktualitásokról és az általunk megoldandónak ítélt kihívásokról is.

Nézd meg, hogyan segít az érzelmi biztonság megteremtésében, és az együttműködőbb, versenyképesebb szervezet kialakításában az érzelmi intelligencia fejlesztése egy szervezeten belül!

Ismerd meg jobban azokat a szervezetfejlesztési és HR kutatási irányokat és eredményeket, melyek a Szervezeti Színház módszertanának alapját adják!

Ha szívesebben olvasnál inkább konkrét referenciákat a Szervezeti Színház módszertanáról, akkor nézd meg Esettanulmányainkat!