Rólam mondták

Working with Zsuzsi was the best moment of my professional career. She doesn’t let the time to push her in her actions, so they’re always on point, addressing very precised business needs, with no leaving anything to chance. I respect her straightforwardness and eagerness to ask questions, even when everyone seems tired of them – just to get to the center of the issue. This few months on a project with her showed me how to use one’s knowledge properly, with no haste, but still within deadlines. She can look at a case with fresh eyes and a new perspective, adding a lot of value due to her huge experience and incredible ability to conntect the dots.

— Ania Rusilowicz, HR Projects Specialist


A Zsuzsival való közös munka karrierem legsikeresebb és legnagyobb projektje is egyben. A projekt sikerének egyik titka biztos, hogy Zsuzsi dinamizmusa volt, melynek köszönhetően soha nem hagyta magát lesöpörni az asztalról. Lassan, de biztosan szkeptikusok többségét is maga mellé tudta állítani azáltal, hogy a vezetők számára először saját élményen keresztül mutatta be a később általuk is alkalmazandó módszereket és eszközöket. A projekt másik erőssége az volt, hogy ez nem egy “one man show” volt. Zsuzsi előszőr a HR csapatot majd a kommunikációt és egyéb támogató funkciókat bevonva és velük együtt formálva építette fel a programot. Ezáltal mindenki a magáénak érezte és teljes mértékben elköteleződött mellette. Amikor ő gyorsabban szeretett volna haladni, mint amit a szervezet elbírt volna, azonnal meghallotta az aggályokat és képes volt irányt váltani, lelassulni. Azért szerettem és szeretnék még a jövőben is vele dolgozni, mert nagyon távol áll tőle a corporate bullshit, lényegre törő és jó értelemben véve makacs. A közös munka során azon kívül, hogy sokat tanultam mind az tervezés, mind a megvalósítás során, a saját erősségeimről is tisztább képet kaptam.

— Tóth Karina, CEE Learning and Development Expert


Bernhardt Tibor

Zsuzsi más szemszögből közelíti meg a szervezeti problémákat, mint az én mérnöki folyamat szemléletem. Az érzelmi intelligencia bekapcsolásával – amivel kapcsolatban eleinte sok kétely merült fel bennem – új póluspontot tudott megnyitni, aminek volt mérhető üzleti hatása. Gyorsan átlát, felveszi az ütemet, bevon, de közben konfrontálódik és kimozdít a komfort zónából.  Jó kombináció, hogy kint is van és bent is van a szervezetben. Nem megy el a probléma mellett. Szem előtt tartja, hogy mit akar elérni a szervezet, de nem a tradicionális eszközökkel nyúl hozzá. Erős vágy van benne, hogy ne csak kitalálja a folyamatot, hanem végig is vigye és lássa, hogy működik. Ha rábíztam egy projektet, azt meg is valósította, ezért is lett több szervezet fejlesztő projektje nálunk.

— Bernhardt Tibor, Vice President Human Resources CEE and Hungary, Liberty Global


Ami a Zsuzsiról először eszembe jut, az a színessége. Együtt dolgozásunk során mindig egy olyan odafigyelő közeget teremtett, ahol biztonságban éreztem magam. Ahol lehetett nyitottnak és szabadnak lenni, hibázni, kérdezni, véleményt formálni, kételynek hangot adni. Nem volt ítélkezés benne, nem akart lenyomni vagy uralkodni – a vehemenciája ellenére sem –, csak egyszerűen együttműködni és együtt létrehozni valamit. Ösztönösen érezte, hogy hol kell még jobban belekérdezni és ezt bátran meg is tette a maga emberi módján.

— György Anikó, HR Business Partner